All Athletes is de nieuwe naam voor Running Center en Bike Boutique

Bestellingen op werkdagen voor 16u worden nog dezelfde dag verzonden

Deel je passie tijdens één van onze evenementen #community

Ontdek ons uniek looplabo met 3D-analyse zonder afspraak

Golden team
  • Golden team

  • Work hard, train hard

Gedeelde passie

Bij All Athletes zijn we veel meer dan een winkel waar je materiaal kan kopen. Advies, tips, passie en zoveel meer maken ons wie we zijn. Onze adviseurs zijn allemaal gepassioneerd door sport en doen niets liever dan dit delen met iedereen. Heerlijk toch...

#IEDEREENATLEET

  • 1992
  • 1999
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
Er was eens...

Ontstaan Runnersworld

Klik op de jaartallen en beleef ons verhaal van passie.

Running Center

7 jaar na het begin van Runnersworld, opgericht door Filip Vannieuwenburg, verhuisde de winkel van de Smedenstraat in Brugge naar de Gistelse Steenweg.

Toen Davy in 2014 als vaste klant Running Center binnenstapte voor een nieuw paar schoenen was hij nog meer dan ooit overtuigd dat hij er zijn passie voor de sport wilde delen. 1 week na de sollicitatie startte hij als winkelmedewerker.

Sinds 2014 verdiepte Davy zich verder in de anatomie en fysiologie van het lichaam. Na zijn verdere studies ontpopte Davy zich tot personal trainer en startte zo zijn eigen praktijk.

Tijdens de covid pandemie werden de winkels en personal training centra tijdelijk gesloten. Hierdoor werd Davy extra gemotiveerd om het belang van sport en goede begeleiding dichter bij de mensen te brengen.
Het idee om deze begeleiding/coaching te combineren op de werkvloer met het juiste materiaal werd een ideale match. Hierdoor krijg hij de kans om de gerenomeerde zaak Running Center over te nemen.

Running Center 2.0

Op 14 februari 2021 was de overname een feit. Meteen werd een re-branding ingevoerd van het logo en werd de focus op advies, begeleiding en beleving vergroot.

Uitbreiding

Bike Boutique

Naast het huidige Running Center had Davy de kans om te investeren in het gebouw ernaast. Als triatleet was er uiteraard ook liefde voor fietsen wat een uitgelezen kans was om de zaak uit te breiden met fietskledij en accessoires.

Bike Boutique werd geboren.

All Athletes

Lopen, wandelen, fietsen, zwemmen,... het was niet meer gewoon RUNNING CENTER. We zijn er meer voor alle atleten... Een naam die meer de lading zou dekken, die meer zou vertellen waar we voor staan.

All Athletes:
if you have a body, you are an athlete

Mooier kunnen we het niet zeggen

Roeselare & Gent

Uitbreiding

Door de enorme groei die de zaak kende en de erkenning voor de vernieuwde aanpak en aandacht voor de klant werd beslist om het verhaal dichter bij de mensen te brengen. Zo kwamen in januari 2024 All Athletes Roeselare en All Athletes Gent erbij.